Figyelem: JavaScript futtatása nem engedélyezett böngészőjében vagy ezen a weboldalon! Nem biztos, hogy ebben a kérdőívben így minden kérdésre választ tud majd adni. Kérjük, nézze át böngészője beállításait.

Európai Kiberbiztonsági Hónap - harmadik alkalom: "„Kiberbiztonság és a NATO” - október 22.

A webinar keretében a NATO jelenleg kiberbiztonsági kihívásait értékelik a Nemzeti Közszolgálati Egyetem, a Tallini Műszaki Egyetem és a NATO Kibervédelmi Kiválósági Központjának szakértői.

A program dátuma: 2019. október 22. (kedd) 17:00

A program helyszíne: Oktatási Központ 415. terem
(1083 Budapest, Üllői út 82.)

Szervezők: ÁNTK Közszervezési és Infotechnológia Tanszék,
Tallini Műszaki Egyetem, Magyar Hadtudományi Társaság

Az Európai kiberbiztonsági Hónap (ECSM) elnevezésű kampányt 2012-óta minden év októberében megszervezik Európa szerte az ENISA koordinálásával. Az októberi nemzetközi tudatósító kampány célja a kiberbiztonsági tudatosság növelése, valamint a kibertérben megjelenő fenyegetések széles körben történő megismertetése. Ennek érdekében minden év októberében a legváltozatosabb ötletekkel, módszerekkel és eseményekkel igyekeznek felhívni az állampolgárok figyelmét a kiberbiztonság fontosságára. A kampányhoz Magyarország 2016 óta minden évben csatlakozik számos eseménnyel. A Nemzeti Közszolgálati Egyetem 2016-tól rendszeres partnere a kampánynak.