Figyelem: JavaScript futtatása nem engedélyezett böngészőjében vagy ezen a weboldalon! Nem biztos, hogy ebben a kérdőívben így minden kérdésre választ tud majd adni. Kérjük, nézze át böngészője beállításait.

NKE ÁNTK HÖK Önkéntes Csoport

Kedves Hallgatók!

 

Az elődkarok hagyományai alapján az Államtudományi és Nemzetközi Tanulmányok Kar Hallgatói Önkormányzata létrehozza az önkéntes rendszert, melynek lényege, hogy azon hallgatókat összefogja, akik tenni kívánnak a közösségért. Ez egy csoport létrehozását jelenti, ahonnan kikerülnek a Nyílt Napon, az Educatio Kiállításon, valamint különböző egyetemi, kari, esetleg hallgatói önkormányzati rendezvényeken a segítő hallgatók.

 

Várjuk mindazok jelentkezését, akik munkájukkal emelni kívánják rendezvényeink színvonalát, és szívesen segítenének a fent említett, valamint hasonló feladatok elvégzésében.

 

Minden lehetőség egy Facebook csoportban lesz meghirdetve. Annak érdekében, hogy ebbe a csoportba és az önkénteseket nyilvántartó adatbázisba bekerüljetek, szükséges az alábbi kérdőív kitöltése.

 

Az adatokat csak a könnyebb kapcsolattartás érdekében kérjük be, és csak a kari Hallgatói Önkormányzat érintett tagjai férnek hozzá a szükséges mértékben. Az adataitok megadásával hozzájárultok azok kezeléséhez! – itt valami adatvédelmis szöveget lehetne vagy ha úgyis azzal indul a kérdőív akkor elég ha ott megerősítik. 

 

Kérdés esetén keress minket bizalommal Facebookon!

 

NKE ÁNTK HÖK